torstai 7. tammikuuta 2010

Osaisinko sittenkin :)


Kuvien lataaminen ei onnistunut ihan ensi istumalta, mutta periksi ei anneta! Tämä kaikki on niin uutta että vaatinee aikaa että saan sivuille edes jonkinmoisen ilmeen.
Rakkaani ei ehkä ilahdu tästä uudesta harrastuksesta koska tapani on painella kaikkia nappeja, panna silmät kiinni ja odottaa mitä tapahtuu :) Äsken jo luulin saaneeni jotain kamalaa aikaiseksi, kuvat eivät suostuneet aukeamaan ja kaikkea muutakin kummallista tapahtui (sellaista mitä voi tapahtua vain minulle). Onneksi koneen uudelleen käynnistys korjasi tilanteen.
Tilkkutäkki tuossa vieressä huutaa minua tikkaamaan, huomenna taas blogin kimppuun.

2 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista sanoista blogissani :) Tervetuloan blogin pitäjäksi! Ja reippaasti vain kommentteja blogeihin niin saat vasta vierailijoita :)

  Sie asetuksis jossain on jokin juttu missä sain valita vanha ja uusi bloggeri, tai jotain... :D :S No se uus on paljon huonompi kuvien latauksen suhteen ja tekstin kirjoittamisen.... Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Minäkin kiitän niin kauniista tervehdyksestäsi!
  Ja tervetuloa bloggaamaan! Tämä homma on todella antoisaa. Saa tutustua ihaniin ihmisiin, ajatuksiin, ihailla kuvia ja jakaa elämää. Minäkään en ole koneen kanssa taituri mutta ihan hyvin on mennyt - tosin aluksi miehen avustuksella :) Nyt pärjään jo itse ja iloitsen siitäkin jutusta!
  Kirjoitellaan ja vaihdetaan ajatuksia. Lämpimin terkuin Anu

  VastaaPoista