keskiviikko 11. elokuuta 2010

Arabiaa







Joihinkin astioihin vain rakastuu.
Heti
ja auttamattomasti.
Löysin kauniin kukkavadin kesäiseltä torilta,
tiesin heti että se odottaa minua.
Se on aina esillä,
ihailtavana.

Pieni kukkalautanen viehättää,
mielettömän kaunis kukka,
mielettömän kulunut
ja elämää itseensä imenyt.

20 kommenttia:

  1. Heippa! Oletpas taas tehnyt löytöjä! Olen käynyt täällä lukemassa, mutta en tainnut kommentoida mitään edelliseen, vaikka se oli varsin herkullinen kuva ja pidin kovasti siitä vanhasta tapetistakin!
    Kukalliset vanhat arabiat ovat minunkin suosikkejani!
    Iloa sinne päiviisi, meillä koitetaan selviytyä koulun aloituksesta... pitää mennä taas päällystämään kirjoja... niitä piisaa...

    VastaaPoista
  2. Kauniin kukkavadin oletkin todella löytänyt.

    Ihanat kuvat ja hyvä teksti.


    Mukavaa keskiviikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihana! Olen nyt jotenkin hurahtanut noihin kukkakuvioihin.. :)
    Kiva kun olit käyny blogissani, ja mukava kuulla että ollaan samoilta nurkilta kotoisin :)

    VastaaPoista
  4. No en ihmettele, että ihastuit, sehän on aivan valloittava! Niin kaunis ja herkkä... Ihana! :)

    -Päivi-

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihana lautanen, nuo värit ovat niin suloiset. Keltaisen ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on niin karkki! Ruusulautaset ovat hurmaavia, meilläkin on kertynyt niitä jonkin verran...

    VastaaPoista
  6. Tosi suloinen. Ei noin ihanaa malta kaapin kätköön edes laittaa.

    VastaaPoista
  7. Ihanat pehmeät sävyt ja kuviot on kyllä vanhoissa Arabian lautasissa! Ja voi tuota edellisen postauksen herkkulautasta miten houkuttelevan näköistä :)
    Mukavaa viikonjatkoa!!

    VastaaPoista
  8. Ennen sitä osattiin kauniisti kuvittaa astioita.Yltiöpäisen romanttisia.Minäkin tykkään:)
    Iloa päiviisi!

    VastaaPoista
  9. Miten mukavaa onkaan lukea kommenttejanne.
    Vanhoissa astioissa on mieletöntä taikaa. Mutta vain joidenkin värit ja kuviot ovat niitä helmiä. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

    VastaaPoista
  10. Hei, en muista olenko jo kommentoinut täällä blogissa, käynyt olen ennenkin ja nyt kyllä jatkan lukijana :) Ihania juttuja&kuvia.

    VastaaPoista
  11. Ihania!! :) Varsinkin vanhoissa lautasissa on sitä jotakin! Muutama vuosi sitten keräsin uutta Arabian Koko-sarjaa ja nyt on alakanut harmittamaan kun ovat niin tylsiä ja ainakin mukit rikkoontuvat helposti. 10 mukista on enää jäljellä 6 ja tilalle olen kerännyt Greengaten kahvikuppeja. Juhlakuppeina on mummun vanhaa puolalaista posliinia, joista olenkin kertonut blogissani aiemmin.

    VastaaPoista
  12. Tuossa on melkoisen viehättävä kuluma. Ei haittaa lainkaan! Kuolasin taas tuota vuohenjuustosalaattiasi. Olen muuten grillaillut (ihan tavan uunissakin) kesäkurpitsan ja munakoison viipaleita ja sitten laittanut reiluun oliiviöljyyn marinoitumaan ja heti seuraavana päivänä nauttinut salaatin kera, kuten tänäänkin ja eilen... :) Juustot ovat myös ihan herkkuani. Tällä hetkellä kotijuusto.

    VastaaPoista
  13. Moi taas! Mun piti oikein googlata ja tarkistaa, mitä juustoa olen viime aikoina syönyt, jota kotijuustoksi mainitsin. Siis Riitan herkun munajuustoa. Vähän tylsän makuista (=mietoa) ehkä jonkun mieleen, mutta vaihtelua. Lähikaupassani on iso juustotiski ja sieltä on kiva valita. Leipäjuustoakin käytän paljon salaateissa. Sopii hyvin, kun lisää hedelmiä joukkoon.

    Maukasta viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  14. Kiitos hyvästä vinkistä Sini, juusto tiskit tosiaan pullistelevat erilaisia makuelämyksiä(ei valitettavasti kylläkään meidän lähikauppa), usein käy kuitenkin niin että tutut ja hyväksi havaitut eksyvät ostoskoriin, varmanpäälle kun valitaan. Kiva saada uusia vinkkejä ja vaihtelu tosiaan virkistää.

    VastaaPoista
  15. Kauniit löydöt! Vanhoissa astioissa on vain sitä jotain...
    Aurinkoista viikonloppua!
    -kisu-

    VastaaPoista