torstai 17. helmikuuta 2011

Sänkyasioita :)


Vinkkejä siis kaipaan.
Mielipiteitä?
Sänkyasioihin.

Ihan kamala sänkykuume on iskenyt :)
On saatava uusi sänky!!
Sellainen ihana,
ihan mahtava.

Mutta millainen on hyvä sänky?
Kuinka paljon kannattaa maksaa?
Onko hinta/laatu-suhde tae hyvästä?
Onko moottorisänky käytössä hintansa veroinen?

Kertokaa jos asiasta jotain tiedätte :)

Niin ja sitten vielä peitot?
Oletteko löytäneet jotkut peitot,
jotka ovat ylitse muiden?
Entä tyynyt?


Täällä opetellaan sijamuotoja:
Osaatteko vielä?
Ines, ela, illa...


Takassa on paistettu makkaraa,
voi miten se maistuu hyvälle
ja saa kaipaamaan kevättä,
laavulle ja mökille.
Pakkaset sais jo hellittää,
olen niin niin jäässä.
Kolmessakympissä paukkuu taas mittari.
Se on talvi nyt!


Pysykää lämpiminä!!

Te armaat ja ihanat!
4 kommenttia:

 1. Samat asiat meillä mietinnässä ,mutta tosiaankin mietiskely asteella kun tuntuu että tarjolla on niin paljon ja hintahaitari käsittämätön !
  Toivottavasti sulle tulee hyviä vinkkejä !
  Aurinkoa loppuviikkoosi ♥

  VastaaPoista
 2. minäkin ootan vinkkejä muilta :D ..sänkyhommat jäissä jonki aikaa.. pitää säästää, mutta kovasti olen lueskellut mielipiteitä ympäri nettiä..vertaillut liikkeissä eri malleja...
  Meillä on tällä hetkellä 6v vanha Sotkan lösähtäny jenkkipeti.. ihan PASKA!.. Toimi hyvin öbaut 3v max. sitten alko liukumaan jouset vaikka mihin suuntaan.

  Kannattaa IKEAn sivuilla tehä patjatesti!! Sen testin tehneenä marssin huonekaluliikkeisiin ja koemakasin patjoja..sänkyjä.. Ja kaiken tutkimani informaation perusteella tällä hetkellä tiedän, että unelmieni sänky ja sopivalla hinnalla löytyy mistä tahansa :D Parasta kai selälle n.70-100 kiloselle pariskunnalle on JÄMÄKÄT/KIINTEÄT runkopatjat + vartalonlämmön mukaan muotoutuva pehmoinen sijauspatja. Se sijauspatja on kuulemma se TÄRKEIN tekijä :)

  Matka kohti IKEAA odottaa yhä, sillä heiltä saa 25v takuun patjoille,sekä 90päivän palautusoikeuden. IKEAsta löytyis edullisin muotoutuva sijauspatjakin. Kuningaskuluttajan jonku vertailun mukaan pärjäsi SULTAN-sarja hyvin Hästensin sun muiden joukossa.

  Niin ja meidän hintahaarukka on max. 1000e. Noin 600-850e tarjouksessa olevista paketeista pyydettiin pari viikkoa sitten.

  Toivottavasti oli jotain apua. :)

  VastaaPoista
 3. Itse kallistuisin vahvasti futonin puoleen. Meillä vain muutamia vuosia vanha kova runkopatjasänky ja se on ihan susi. Etsimme silloin aikoinamme kovasti eri malleja, ja koska tykkään nukkua suht kovassa sängyssä, valitsimme tämän. Mutta, tämä on liian pehmeä meille. Futonissa olisi varmaan saatavissa riittävän napakka, jolla ei selkäänsä saisi kipeäksi.

  VastaaPoista
 4. Riitta: Samassa veneessä :) Pitäisi olla kamalasti aikaa ja energiaa lähteä kiertämään kauppoja ja kuulemaan asiantuntijoiden ohjeita...ja sitten toisaalta tietämystä seuloa myyjän puheet. Toivotaan hyviä vinkkejä runsaasti.
  Ansku: Iloinen kiitos kommentistasi. Tuossahan tuli jo mukavasti tietoa. Tuo ikean palautusoikeus on kyllä hyvä lupaus. Ja siellähän se hintakin on jokseenkin kohdallaan mutta niitäkin on vaihtoehtoja niiiin paljon :)
  Pitää ottaa kokonainen päivä ja lähteä kokeilemaan. Ja rahaakin pitää kerätä, että saas mieleisen.
  Iina: Futonista olen kyllä kuullut muualtakin hyvää palautetta. Kiitos kommentista !
  Ihanaa viikonloppua kaikille!
  Odottelen lisää vinkkejä :)

  VastaaPoista