tiistai 14. lokakuuta 2014

Tattarilettuja




Iltapalaksi tattarilettuja.

Ihan vaan kanamunaa, tattarisuurimoita,
 ruususuolaa ja pieni ripaus tattarijauhoja.
Voissa paistettuna herkullista.
Päälle vielä partaäijää ja puolukoita,
täyttävää ja niin terveellistä.

Maassa ensimmäinen hentoinen lumipeite.
Hymyilen.

Piupau


6 kommenttia:

  1. Kuulen melkein voin tirinän, mutta nyt on pakko kysyä. Mitä on partaäijä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Partaäijä on luonnonjugurttia jota myydään litran ämpäreissä. Paksua ja ihanaa. Purkin kyljessä komeilee partainen äijä.

      Poista
  2. Kuulostaapa herkulliselta, täytyy kokeilla joskus! Ja voi miten kaunis lettupannu, mistä tuollaisia löytää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla. Lettupannu on äitin vanha. En tiedä, mutta luulen että niitä saa vielä nykyäänkin. Painavaa valurautaa. Painaa paljon ja kahva kuumuu, ei siis kovin käytännöllinen, mutta sitäkin kauniimpi.

      Poista
  3. Tuli ihan nälkä lettuja katsellessa:) Tosi kiva pannu. Meilläkin oli aamulla hienoinen lumikerros.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi näyttää taas niin kauniilta kimmeltäessään auringossa.

      Poista