keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Huikantelevaista

Bauhaussi kierroksella viime lauantaina ostin lisää laatikoita. Kerroin kommenteissa laatikoiden olevan halpoja, mutta eipä ne olleetkaan. Jotenkin kai halusin muistaa ne halpoina, vai olisiko ne voineet olla halvennuksessa silloin. En tiedä, rakkaanikin muisti ne halvemmiksi.

Joka tapauksessa ostin kaksi vähän isompaa laatikkoa. Valkoinen maali pintaan, Peeputti oli innokas maalauskaveri, ja sabloonalla taas ilmettä. Neiti-J halusi auttaa. Mietittiin mitä voisimme kirjoittaa.
 Toiseen kirjoitettiin VYÖT. Se laatikko pääsi kodinhoitohuoneeseen pesukoneen päälle. Sinne panen vyöt housuista jotka pesen, jos joku jostain syystä on unohtanut sen ottaa pois ennen housujen tuomista pyykkikoppaan. Eli teen niin aika usein.
Toiseen laatikkoon sitten vuosiluku. Asiaa enemmälti pohtimatta, kirjoitimme luvun 1892 ja koska vuosiluvulle piti keksiä merkitys päätimme virallistaa talomme rakennusvuodeksi 1892 ilman suurempaa tietämystä asiasta. Se vaan näytti silmään hyvältä vuosiluvulta.
Tässäpä huikantelevainen kaukkanen!
Kaunis yksilö!
Väriltään niin viaton,
heleän hurmaava!
Hauras ja huumaava!
Vertaansa vailla...
Huomaatteko mistä on kysymys? Samassa kimpussa voi olla näinkin erilaisia selviytyjiä.
Kaverinsa ovat jo montapäivää pudotelleet lehtiään, väristä ei ole jäljellä kuin haikea aavistus
Tämä yksi kaunokainen kurkottaa kauemmasa kuolevista kavereistaan.
Tahtoo kai elää, ilahduttaa kauneudellaan vielä hetken!
Huikantelevaista tosiaankin!

Piupau

5 kommenttia:

 1. Ohoh, no kyllä on tulppaani sitkeä kavereihinsa nähden. Ja niin kaunis. Varsinkin tuo toiseksi vika kuva on tosi ihana. :)

  Tosi kivat laatikot teit, paljonkos ne sitten maksoi, jos saapi udella? Ei meillä kyllä Bauhausia ole lähelläkään.... :/

  VastaaPoista
 2. No, en nytkään ihan tarkasti muista ja kuitinkin hukkasin mutta nämä isommat maksoi 12 ja jotain. Nuo pienemmät jotka on portailla maksoivat lähes seitsemän euroa(muistelin muka että pari-kolme euroa). Ihmettelen itsekkin miten saatoin muistaa niin väärin??

  VastaaPoista
 3. Ihaneja kuveja olet tulppaanista saanut otettua ja tuo peilin kautta otettu kuva on kyllä todella hyvä. Hetken piti miettiä että missä peili oikein onkaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos,olen aika ihastunut kuvaamaan. Tahtoisin kurssille, että oppisi jotain niksejä ja juttuja. Niitä on varmasti paljonkin annettavana. Kunhan aika antaa löysiä lähden heti saamaan oppia :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin haluaisin kurssille, ehkä sitten joskus...

  VastaaPoista