maanantai 22. helmikuuta 2010

Unelmaa

Joskua tapahtumat tuntuvat ottavan omat raiteensa, unelmat täyttyvät, pää ei oikein kerkeä matkassa. Tuntuu kuin tanssisit hivenen ilmassa, kaukaa katsellen, hymyssä suin. Huokailuja, onnenkyyneliä, epätodellisia tunteita. Mistä aloittaisin?
Meillä oli todellinen onnenviikonloppu. Neitokaisen pitkä aikainen unelma täyttyi. Lapsi sai pienen karvakerän, ystävän ja rakkaan hoivattavan. Asia on siis ollut puheilla jo pitkään, vuoden, kaksikin mutta vain suunnitelmana. Samaan tyyliin kuin suurinosa meidän perheen asioista nykyään; sitten kun remontti on valmis.
Moneen viikkoon en ole lehteä lukenut, en kerennyt, en jaksanut. Torstaina töiden jälkeen aloin syömään yksin, kaikki olivat jossain, mies vielä töissä. Istuin pöytään, nousin ylös, hain lehden, aloitin takakannesta käänsin sivun, toisenkin ja siinä se oli.
Mies tuli, luin ilmoituksen ja sain vastauksen empimättä: Soita!
Ja perjantaina meillä oli koira!
Villakoira!
Nimeltänsä Tiuku!
Remonttirintamalla edettiin myöskin suurella vaihteella. Neidonkammari sai tapetit pintaansa. Puuttuva ikkuna laitettiin paikoilleen. Aamulla oli pakkasta -34 astetta. Ajankohta ei siis ollut paras mahdollinen seinän puhkaisuun mutta onneksi se oli nopea toimenpide ja nyt se on tehty.
Voi niitä huumaavia tunteita kun näki töiden edistyvä. Aivan valtavaa riemua tunsin montakertaa päivän aikana. Tanssahtelin uusilla parketeilla ja hyväilin uuden tapetin pintaa.
Salin tapetti aiheutti valtavia sydämensykähdyksiä.
 Olen niin täydellisen tyytyväinen!

Kirpputorillakin kerkesin käymään ja tein ihania löytöjä.
Tämä valkoinen posliinimalja hurmasi minut.
Kesäinensalaatti ulkona sopii siihen täydellisesti.

Muita löytöjä esittelen sitten myöhemmin.
Nyt jatkan huokailua ja pienen karvapallon silittelyä.
Sen lämpö tuossa jalan vieressä sykkii rauhaa ja läsnäoloa.

Piupau


PS. koira on liian vikkelä kameralleni, yritän saada parempia kuvia ensi kerraksi

13 kommenttia:

 1. Onnittelut vikkeläjalkaisesta kaverista!

  Hienosti olette uurastaneet!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden perheenjäsen johdosta! Tippa linssissä täällä luen miehelle ääneen... :)

  Saako kysyä tapeteista. Mitä mallistoa? Voiko ihanampia olla!

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Neidonkammarin tapetti on isöäidin aikaan mallistosta(Sandudd). Salin tapetti on ostettu ihan ulkomailta :) Siis Haaparannalta Rustasta.

  VastaaPoista
 4. Oi että!! Onnea onnea onnistuneesta viikonlopusta! :) Tosi hienoa! Ihanilta näyttää kuvat ja kirjoittaja kuulostaa onnelliselta. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus, hyväntuulisuutesi tarttui minuunkin!

  Salin tapetti on kyllä suloinen, en yhtään ihmettele että aiheuttaa sydämentykytyksiä!

  Ja onnittelut uudesta perheenjäsenestä!
  Hän on varmasti ihana <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis on kotisi ja voi sitä onnen määrää mitä pikku haukku tuo tullessaan! Onnittelut, ja koitahan saada siitä vipeltäjästä kuva, vaikka kun se nukkuu!?!!

  VastaaPoista
 7. ihanaa mikä viikonloppu! onnea uudelle pienelle perheen jäsenellenne! ja niin kauniin näköistä teillä.ihana nyt saatkin nauttia täysin siumauksin jo valmiista. :) vissiin hommaa vielä on, mutta onhan se niin ihanaa kun valmistakin tulee!

  VastaaPoista
 8. Oi, onnea uudelle perheenjäsenelle!!
  Kertakaikkisen kauniita tapetteja!!NAutinnollisia hetkiä tähänkin päivään!!

  VastaaPoista
 9. On kyllä niin kaunista tuo salin tapetti! Voipa olla että pitää tehdä itekki reissu tuonne rustaan olohuoneen tapetti hakemaan :) mukava vielä kun kerrankin joku ihana on vieläpä noin halpaakin! :D

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikista onnitteluista. Uusi perheenjäsen on todella tuonut iloa ja vauhti tähän "sirkukseen".
  Remontti jatkuu, sähköt ja listat puuttuu vielä salista ja neidonkammarista. Sitten siirretään levy seuraavaan ovenreikään ja jatketaan eteiseen, poikienhuoneeseen ja vessaan. Saadaan kuitemkin ihan pian kaksi huonetta käyttöön ja se on mahtavaa.
  Ihanaa päivää kaikille!

  VastaaPoista
 11. Voin vain kuvitella kuinka ihanaa on saada lisää tilaa. Sehän on taas kuin joulu kun lähtee varastoista kaivelemaan huonekaluja ja kaikkia aarteita takaisin käyttöön.

  VastaaPoista
 12. Koitin laittaa kuvaa koirasta mutta se ei nyt onnistu... sekaisin kai mennyt koko bloggeri. Pääsen lisäämään ainoastaan otsikon uuteen tekstiin????

  VastaaPoista
 13. Juu, ei oikein toiminut ainakaan päivällä blokkeri. Yritin itsekin muokata tekstejä eikä onnistunut.

  Minä olen leikkonut pelargonian joku viikko sitten, pistokkaat on vedessä. Laitan ne multaan varmaan loman jälkeen, jos selviäisivät viikon paremmin vesilasissa...

  VastaaPoista