perjantai 5. helmikuuta 2010

Pakko tulla heti kertomaan

Tein niin ihania löytöjä, eikä ole ketään kelle kertoisin! Suoraan töiden jälkeen säntäsin paikalliseen sisustusliikkeeseen katsomaan olisiko Greengate uutuudet saapuneet. Yllätys olikin mukava kun liikkeessä olikin "poistopäivät". Ostin ihanan penkin kodinhoitohuoneeseen. Esittelen sen paremmin kunhan saan paikallensa.
Sitten rynnistin nopeasti kauppaan, ostin mm lankaa (sehän on ruokakaupassa se oleellisin) ja vähän jotain herkkuja perjantai-iltaan. Viinipullo vielä alkosta ja sitten kiireen vilkkaa kirpparille. Kiertelin pöydät nopeaan tahtiin ja olin jo melkein luopunut toivosta kun silmiini osui tämä monen vuoden odotusten täyttymys. Löysin vanhan pitsilakanan. Joo, se oli hiukan kellastunut, mutta ei haittaa. Rakastin sitä heti! Ja miehenikin varmaan rakastaa, sillä se ei maksanut kuin 2e ;)


Oi, miten jännittävää miettiä mitä siittä tekisin. Mihin sen raskin laittaa. Niitä on vaan yksi. Mutta se on niin kaunis! Olen haaveillut pitsilakanasta vaikka kuinka kauan, ihmetellyt miten muut niitä löytävät ja minun eteen niitä ei ole koskaan sattunut. Onnen päivä!

Tämän peilin sain eilen äidiltä, sekin löytö samaiselta kirpparilta. Onneksi äitini tuntee hyvin makuni ja uskaltaa ostaa minun näköiset tavarat epäilemättä! Peili on kaunistakin kauniimpi. Ihan täydellinen! Se saa varmaankin paikkansa uudesta salista...tai jostain muualta. Nyt se saa hetken ilahduttaa minua kauneudellaan keittiön tasolla.Kun viimein pääsin kotiin oli vastassa kolme nälkäistä lasta. Matiboy oli lähtenyt kaverille yökylään ja isi-ihminen saunailtaan. Meillä alkoi PIZZA-PERJANTAI!!! Lapset saivat tehdä jokainen itselleen omat pizzat. Katettiin pöytä kauniisti, sytytettiin kynttilät, kaadettiin laseihin punaista jaffa ja tadaaa, tunnelma oli katossa.

Huomenna jaksaa taas lähteä kouluttautumaan ,

Piupau

9 kommenttia:

 1. Oi, nuo vanhat pitsilakanat on kyllä ihania!
  Itsekin niitä odotan kohdalleni, ei vain ole vielä osunut...
  Peilikin on hurmaava löytö!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Voi, miten ihania löytöjä! Ja lakanassa on todella löydön hinta!

  Perjantainne kuulostaa mukavalle.
  Hauskaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanan lakanan löysit! Itsekin aina ajattelin, että miten ne muut löytää vanhoja pitsilakanoita, mutta minä en, kunnes kohdallani myös onnisti ja tein niistä kapat keittiön ikkunoihin ja myös kirpparin tyynyliinoista salusiinit. Kehuja ovat saaneet. Greengate myös suosikkiani! Hyvää viikonloppua!
  -Tanja

  VastaaPoista
 4. Ihana lakana tosiaankin :) ajatella että joku on nuo virkannut ja laittanut lakanaan ja joku sitten myy sen kahdella eurolla... Siitä tulis ihana verho johonkin...

  Eipä ole vaikea arvata mikä on kenenkin pizza :D

  VastaaPoista
 5. Nyt voit kertua mulle! Tai siis laita vaan tänne kaikki ihanuuet nii mää ainaki ihailen niitä! <3

  -Leena A- :)

  VastaaPoista
 6. Oi ihanaa! Onnea löydöistä!
  Pitsailta oli varmasti mukava, niin lämpöisesti siitä kerroit.Hyvää pyhää!

  VastaaPoista
 7. On tosiaanki mukavaa jakaa innostuksensa täällä ihanien ihmisten kanssa! Lapset eivät jostain syystä ollet kovin innoissaan löydöistäni :)
  Kommentteja on niin ihana lukea! Tervetuloa kaikki uudetkin lukijat!

  VastaaPoista
 8. Ihana lakana! Ymmärrettävä innostuminen! Kloriittikylpyyn vaan pariksi päiväksi niin kellastumat katoaa. Verhoksi sitten vaan.

  VastaaPoista