sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Erittäin hyvää



Mitä syödää? 
Ei kai taas kanaa?
Ei ainakaan riisiä, eihän?

Nälkä tuntuu olevan meillä kylässä aina. 
Liekkö tuo muuttanut ihan asumaan.
Padat porisee ja kattilat kolisee alvariinsa.
Onneksi osaavat jo itsekin valmistaa ruokaa.

Uuniruuat valmistuvat käden käänteessä ja saavat taputuksia aina vaan. 

Näin se meni:

Paistoin pari rasiaa kanasuikaleita ja isot sipulilohkot. Lisäsin pannulle valmiin tomattisen tortilla kastikkeen lasipurkista. Keskivahvana tällä kertaa. Kumosin maissilastut öljyttyyn, isoon keramiseen vuokaan. Päälle paistettu kana, fetajuustoa ja Pirkan avokadonmakuista dippikastiketta. Juustoraastetta pintaan ja uuniin 200 asteeseen pariksikymmeneksi minuutiksi.

Hymypoika teki koulussa näköisensä puulastan.
Tästä ei välineet parane.
Ilo sillä on työskennellä ja katsella tuota nauravaa naamaa.

Eilen oltiin pikkujouluissa.
 Kyllä oli ihanaa. 
Ruokaa oli paljon ja se oli hyvää, 
juomaakin oli ja tanssia 
ja laulua 
ja koomikkokin esiintyi.
Paikka oli niin kaunis että saatoin vain huokailla,
 vanha kartano oli loihdittu taidolla jouluiseen kuosiin.
Nyt olo on onnellinen!

Piupau



10 kommenttia:

  1. Tuli nälkä!! Herkulliselta näyttää ruoka :) Must try!
    Mukavaa joulunodotusta sinne :)

    VastaaPoista
  2. Voi elämä, näyttää niin äärettömän herkulliselta ruoka noissa kuvissa!
    Mitähän sitä itse tänään kokkaisikaan.. *nälkä*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nälkäisenä kuvat ruuasta kyllä saa kielen kannat kastumaan.

      Poista
  3. Herkulliselta näyttää. Kiitos kun kävit blogissani terve tuloa toistenkin. Iloista joulunaikaa.:)

    VastaaPoista
  4. Hyvältä näyttää, kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  5. Juuri tuollainen ruoka maistuu ennen joulua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, totta! Vielä pitää yksi päivä jaksaa idottaa sitä oikeaa joulruokaa!

      Poista