torstai 28. tammikuuta 2010

Päätöksiä

Tällainen tapetti on nyt valittu saliin. Se on pohjaltaan harmaa... tai tuo sävy näyttää muuttuvan valon mukaan ihan beessinharmaasta,sinisen/laventelin eri sävyihin. Tuo kukkakuvio näyttä ihan käsinpainetulta, mitä se ei tietenkään ole. Haaveilin kyllä ensi oikeista vanhoista, perinteisin menetelmin valmistetuista tapeteista mutta sitten eräs arkipäivän tapahtuma palautti minut maanpinnalle. Yksi hoitolapsista nääs puraisi upouudesta vahakankaasta palasen. Ymmärsin että on turha vielä laittaa mitää kovin arvokasta, sellaista että sen tuhoutuminen harmittaisi ihan mielettömästi. Omat lapset ovat jo sen verran isoja etteivät ehkä enää tapetteja tuhoa, mutta koska tämä talo on päivisin pesä myös kolmelle pienemmälle, on riski liian suuri (kaksi tapettia jo revitty).

Mutta näillä nyt mennään ja olen tyytyväinen. Tapetissa on todellakin sitä jotain. Vaikkei se ole alkuunkaan sellainen mitä ensin hain, beigeä ja koukeroista.

Vielä on sitten poikien huoneen seinät valitsematta. Sinne olen ajatellut jotain sinistä. Aika näyttää mitä sinne sitten löytyy.


Piupau

2 kommenttia:

  1. Oi, minkä blogin löysin. Ihana tapetti! saanko kysyä mistä ja kenen tuo on?

    VastaaPoista
  2. Ihastuttava blogi! Katselin näitä vanhoja juttuja ja pakko kysyä, että onko tapetti laitettu paneelien päälle ja jos on niin millä menetelmällä? Nimim. koko kotimme on yhtä lakattua paneelia, josta on välittömästi päästävä eroon :)

    VastaaPoista