sunnuntai 10. tammikuuta 2010

PellavaaEilen oli ihan pakko lähteä kirppiksille. Matille oli saatava luistimet. Auto meinasi kenkkuilla kamalassa pakkasessa mutta pääsimme onneksi matkaan. Ja luistimet löytyi... ja aika paljon muutakin mukavaa tarttui mukaan. Naulakko liitutaulu-nimikylteillä oli ihastuttava. Sijoituspaikka vielä auki, ja näin ollen myöskin väri, jääkö kauniin ruskeaksi vai saako pintaansa valkoisen hunnun. Pellavainen keittiöpyyhe on suloisen pehmeä ja suorastaan huokaa menneiden aikojen muistoksi.
Kaksi pellavanväristä ruusukuvioista keittiöliinaa tulevat ihan käyttööön. Pitkänmallinen pefletti ilahduttaa saunavieraita. Olen kerännyt kirpparilta uusia pellavaisia peflettejä jo jonkin aikaa, niitä on löytynyt ihan mukavasti.
Kaksi metallikoria lähti myös mukaan. Toinen saikin jo sisäänsä narukerän ja toinen on uuteen (tulevaan) vessaan. Vessan sisustuksesta ei olekkaan vielä mitään muuta ajatusta, se on pieni, vain pytyn ja lavuaarin mentävä vierasvessa. Mutta jostakinhan se on aloitettava se suunnittelu. Ehkäpä se ajatus lähtee juuri sitten tästä :)
Piupau

2 kommenttia:

  1. Mukavia löytöjä teit! Vanhat pellavat on ihania. Eilen katselin antiikkimessuilla aellaista pitkää pellavaliinaa. Oli tavattoman kaunis. En edes uskaltanut kysyä hintaa :)

    VastaaPoista
  2. Hei Piupau ja tervetuloa bloginpitäjäksi! Oltiin samaan aikaan kommentoimassa tuolla Keltaisessa talossa ja sieltä sinut huomasin.

    Teillä näyttää olevan tulossa paljon kaikkea kivaa remonttihommaa, joten tulen vastakin katsomaan kuulumisianne.

    VastaaPoista