sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Purppuraa

Sain viikonloppuna laitettua kodinhoitohuoneen ikkunaan pitsiverhon. En malttanut odottaa enää yhtään kauempaa. Löysin verhon kirpparilta "saa ottaa" kopasta. Minusta kappa on ihastuttava. Toinenkin verho siellä oli, samantapainen muttei kuitenkaan ihan. Meillä ei vaan yhdellä verholla oikein tee mitään, kun on melkein joka huoneessa kaksi ikkunaa.

Huomaatteko miten pelargoniat suorastaan kukoistavat ikkunalla. Ajattelin että saisin ne talvetettua tuolla varhon takana viileässä, mutta pahalta näyttää. Kaksi on jo ihan rusinana, yksi raukka kituu vielä.

Lauantaina minä juoksentelin tapetti-kaupoissa ja etsin sitä suurta rakkautta. Mutta ei sitä tullut, ei. Salintapetti aiheuttaa harmaita hiuksia. Rakastuin nääs jo yhteen, mutta tuomitsin sen sitten kuitenkin liian tummaksi (ikkunat kun ovat niin pienet). No, toinen vaihtoehto on ihan hyvä, vaalea beigellä kuviolla, se on kaunis, mutta, mutta ...riittääkö se?? Järkiliitto, tuleeko se toimimaan?? Vai tarvitaanko tapetti valintaan rakkautta??

Näitä pohtiessani mieheni urakoi isänsä kanssa todella ahkerasti ja saivat viikonlopun aikana panelit kattoon. Ainoastaan eteinen jäi kesken, sähkötyöt kun oli tekemättä.
Olen intoa täyttä, tämä valmistuu ehkä sittenkin.

Sunnutai iltana pääsin sitten maalaamaan! Aloitin neidonkammarista, pienimmästä huoneesta ja sainkin sen kertaalleen maalattua. Mutta voi minua poloista, nyt on selkä ja kädet ja niskat ja hartiat ja kaikki paikat ihan jumissa!! Jalatkin ovat kipeät kun innostuin piiiiitkästä aikaan vielä lenkillekin lähtemään.
Mutta ei se mitään, tänään pääsen hierojalle itseäni hemmottelemaan!
Piupau


4 kommenttia:

 1. Saisitko pelargonialle jotenkin vähän lisää valoa, itse siirsin oman raaskun kukkalampun alle ja virkistyi selvästi. Ihana on tämä sinun blogi :-)

  -siskosi-

  VastaaPoista
 2. Ihana uusi tuttavuus tämä blogisi! Itsekin haaveilen omasta blogista, josko sitten joskus ehtisin....

  -Tanja

  VastaaPoista
 3. Kaunis pitsikappa - hieno löytö! Minäkin laittaisin mielelläni tuollaiset ikkunaan.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista. Ei muuta kun omaa blogia laittamaan. Tämä on todella kivaa :)

  VastaaPoista