keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Valmista tuli

Se on valmis! Tilkkutäkkini mun! Laitoin sen meidän makkariin ja se sopii sinne väriensä puolesta kuin nakutettu! Eihän se toki koko sänkyä peitä, sehän onkin vain torkkupeitto, mutta silti se on hyvä alku keväisempään ilmeeseen. Pari tyyny voisi vielä tehdä samoilla väreillä.
Tällainen paksu kunnon kangas on mukava ja helppo ommella. Tikkaukset tein taas käsin. Taustakankaana on valkoinen lakanakangas, kun sitä vaaleanpunaista ruudullista ei löytynyt. Pitäisi alkaa katselemaan nettipuoteja, jos tilaisi kankaat seuraavaan projektiin.

Takkahuoneen sohvalle jos löytäisin jotain ihanan keväistä, pääsisi harmaa tunnelma hetkeksi ilakoimaan.
Ompelu on vaan niin ihanaa!
Piupau8 kommenttia:

 1. Hei!
  Tulipa tosi kaunis! Nuo keväiset heleät punasävyt ovat tosissaan mieleeni. Nautinnollisia torkkuhetkiä uuden täkin kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Todella kkaunis ja voi, niin lämpimän näköinen!

  VastaaPoista
 3. Nätti tuli! Tervetuloa tilkkutäkkijengiin ;)

  VastaaPoista
 4. Heips!
  Tulin vastavierailulle, tuo tilkkupeitto on tosi söpö. Täytyy jatkaa tutustumista kauniiseen blogiisi. :)

  VastaaPoista
 5. Siitä tuli kaunis!! Harmonisen värinen!
  Minun täytyisi kyllä vihdoin ja viimein kans saattaa tuo tilkkutäkkiprojektini tikkausta myöten valmiiksi. Siinä on muuten noita samoja kankaita, mutta myös vaaleanpunaista eli aikas pastellinen;)

  Tuo aiemman postauksen pupu on kans niin lutunen, olet taitava!

  Mukavaa loppuvikikoa!

  VastaaPoista
 6. Höh, siis loppuviikkoa, olisikohan aika mennä nukkumaan...;D

  VastaaPoista
 7. Kipaisin heti tänne pyörähtämään ja ihailemaan täkkiäsi! :) Tosi kivannäköinen ja kivat nuo tikkaukset. Oliko työlästä pistellä? Hmmm, ehkä seuraava täkkini voisi olla jotain tuollaista...

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista!
  Tilkkutäkkeily on hurmannut minut kokonaan. Tikkaaminen käsin on itseasiassa melko joutuisaa. Levitän peiton suoraksi lattialle ja pistelen pitkällä neulalla ylös, alas jolloin kangas tulee vekille neulalle (öhöm, ymmärtääkö tuosta nyt mitään?) Koska aika on kortilla olen tehneyt muutaman ruudun kerralla, aina kun on hetki aikaa, peitto lentää lattialle ja ihan huomaamatta, yks, kak, se olikin jo valmis. Mutta tämähän on pieni peitto, isot peitot on tietenkin hankalemmat käsitellä. Ehkä joskus saan vielä aikaiseksi sellaisenkin ihanuuden, mitä nuo tilkkutäkkijengiläiset ovat blogeissaan vilauttaneet.

  VastaaPoista