perjantai 15. tammikuuta 2010

Vihdoinkin

Sain viimein valmiiksi ensimmäisen tilkkutäkkin! Innostuksen näihin täkkeihin olen saanut Valkeaa unelmaa-blogista (linkittäisin jos osaisin). Tämä keittiön sohvalle tehty täkki on koottu erilaisista kirppiskankaista, sisällä siinä on vanha lastentäkki. Alla on pehmikkeenä vielä vaahtomuovipatja. Tämä "sohva" on siis nykyään meidän olohuoneensohvan korvike, tässä katsellaa aamuteeveetä, tuijotetaan ulos ikkunasta ja istuskellaan muuten vaan. Iltaisin tässä syödään iltapalaa ja katsotaan telkkaria tästä koneelta. Tämä on hyvä paikka olemassa mutta voi miten kaipaankaan omaa sohvan-nurkkaa mihin käpertyä nauttimaan iltateetä.Tilda-enkelikin pääsi sohvalle istuskelemaan. Se huomaa kyllä ettei peitto ole täydellinen, tikkauksetkin ovat paikoin kieronlaiset, mutta kyllä Tilda tietää että se on silti tekijälleen rakas, ihan itte tehty ja kauniin värinenkin vielä.
Tuosta ikkunan raosta vetää vallan mahdottomasti, vaikka olenkin komeasti niitä teippaillut. Keittiön ikkunat on vielä kunnostamatta, odottavat kiltisti aikaa parempaa.
Esikonkin ostin, se hurmasi minut eilen kauppareissulla. Oih, siellä oli ihastuttavia pinkkejä ja hempeitä vaaleanpunaisia myöskin, mutta ne saavat vielä odottaa. Vielä hetki pitää malttaa, antaa amarylliksenkin kukkia rauhassa loppuun, sitten vasta voi siirtyä tyystin keväisempiin väreihin.Piupau

7 kommenttia:

 1. Niin kaunis!! Aivan ihana! Väritkin justiinsa minun mieleeni. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Nätti tilkkupeitto!!!Tykkään oikein paljon!!
  Iloa sunnuntaihin!

  VastaaPoista
 3. tulin vastavierailulle.. olit kommentoinut blogiini, kiitos!
  täältähän löytyi aivan ihana blogi! kunis koti! tulen uudelleen..;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tinttarus ja maikku, kiva kun kävitte!

  VastaaPoista
 5. Olen otettu, kiitos ♥ Ihanaa, että olen voinut jakaa inspistä sinulle!!!

  Tekemästäsi tilkkupeitosta tuli oikein kaunis!!!

  VastaaPoista
 6. Minäki ajattelin ennen, että ei kannata ommella kun ei osaa, mutta nyt ajattelen että ei opi jos ei opettele! Ja tärkeintä on että on omatekemää, ei se että on täydellistä! :)

  -Leena- :)

  VastaaPoista